Home / Lajme / Maqedoni / T-Home me oferta të reja për shfrytëzuesit

T-Home me oferta të reja për shfrytëzuesit

1 shtator-Oferta tjetër është e krijuar special për studentët, të cilët përveç se në shtëpi mund të shohin Max TV dhe të surfojnë edhe internetin më të shpejtë atje ku studiojnë.

Telekomi i Maqedonisë e fillon sezonin e vjeshtës me aktivitete atraktive. Shfrytëzuesve u ofron dy oferta të reja të cilat parashikojnë gjashtë muaj falas MaxTV të gjithë shfrytëzuesve të ri me marrëveshje të re për cilëndo qoftë 3 Max pakot.

Oferta tjetër është e krijuar special për studentët, të cilët përveç se në shtëpi mund të shohin Max TV dhe të surfojnë edhe internetin më të shpejtë atje ku studiojnë.

T-Home krijoi ofertë speciale Max Tv edhe për studentët. Oferta speciale për studenten inkuadron edhe bisedat falas me prindërit e tyre dhe të gjithë Cll&Surf dhe 3 Max shfrytëzuesit si dhe instalimi falas për linjën e re fikse. Me këto pako, studentët fitojnë deri në 250 GB internetin të kyçur dhe shpejtësi deri 10 Mbps/768 Kbps.

Gjithashtu lexo

Stejt Departamenti: Qeverisja e VMRO-së ka nxitur diskriminim fetar në Maqedoni

Grupet religjioze në Maqedoni vlerësojnë se ish-Qeveria e VMRO-DPMNE-së e ka favorizuar Kishën Ortodokse – …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *