Home / Lajme / Maqedoni / Thaçi takon Ryan Stoner

Thaçi takon Ryan Stoner

shtator-“Ekziston diskrepancë e madhe në mes të asaj që thuhet dhe asaj që veprohet në realitet. Në radhë të parë duhet të vendosen problemet madhore të cilat prekin të ardhmen e qytetarëve”, ka thënë Thaçi.

Kryetari i Partisë Demokratike Shqiptare në selinë qendrore të partisë priti për vizitë zyrtare, ushtrues i detyrës shef i zyrës politiko-ekonomike të Ambasadës amerikane në vend, Ryan Stoner.

Siç njoftojnë nga partia e Thaçit, në takim u diskutuan çështje që paraqesin shqetësim të dyanshëm si bllokimi i proceseve integruese, funksionimi i shtetit ligjor, liria e mediave, ngecjet në implementimin e Marrëveshjes së Ohrit si dhe tema të tjera me karakter politik. Kryetari i PDSH-së ka theksuar se Qeveria e Maqedonisë urgjentisht duhet të zhvendosë kursin e politik bërjes.

“Ekziston diskrepancë e madhe në mes të asaj që thuhet dhe asaj që veprohet në realitet. Në radhë të parë duhet të vendosen problemet madhore të cilat prekin të ardhmen e qytetarëve”, ka thënë Thaçi.

Gjithashtu lexo

Stejt Departamenti: Qeverisja e VMRO-së ka nxitur diskriminim fetar në Maqedoni

Grupet religjioze në Maqedoni vlerësojnë se ish-Qeveria e VMRO-DPMNE-së e ka favorizuar Kishën Ortodokse – …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *