Home / Lajme / Botë / Giorgio Armani nxjerr në treg syzet prej ari

Giorgio Armani nxjerr në treg syzet prej ari

12 tetor-Precious Materials Collection, koleksioni i ri propozon një seri modelesh ne syze unike të punuara me dorë nga ekspertë artizanë për burra dhe gra, ku përveç skeletit me ar 22 karat në ankand, e cila përbëhet nga një lëkurë e butë e buajve nga ujërat indiane ato janë të lehta dhe të përputhshme lehtësisht me fytyrën, ku kornizat janë thelbësore

Modelet e reja të syzeve të diellit të Giorgio Armanit kanë dalë në treg dhe janë krijuar në mënyrë elegante me ar dhe lëkurë të çmuar, transmeton NOA.

Precious Materials Collection, koleksioni i ri propozon një seri modelesh ne syze unike të punuara me dorë nga ekspertë artizanë për burra dhe gra, ku përveç skeletit me ar 22 karat në ankand, e cila përbëhet nga një lëkurë e butë e buajve nga ujërat indiane ato janë të lehta dhe të përputhshme lehtësisht me fytyrën, ku kornizat janë thelbësore

Gjithashtu lexo

Dy terroristë hidhen në erë në Turqi

Dy terroristë nga organizata ekstremiste dhe e ndaluar “Partia maoiste komuniste” u ngritën në erë …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *