Home / Lajme / Maqedoni / Shitja e alkoolit nëpër dyqanet prej nesër deri në orën 19

Shitja e alkoolit nëpër dyqanet prej nesër deri në orën 19

1 tetor-Për ata të cilët nuk do ta respektojnë vendimin ligjor janë paraparë sanksione – ndalesë për kryerjen e veprimtarisë në kohëzgjatje prej shtatë dhe 15 ditëve, si dhe gjobë deri në 5.000 euro

Pijet alkoolike prej nesër në objektet tregtare sërish do të shiten prej orës gjashtë deri në orën 19, në vend se deri në orën 21.

Sipas dispozitave ligjore, koha e zgjatur e shitjes vlen nga muaji maj deri në shtator.

Për ata të cilët nuk do ta respektojnë vendimin ligjor janë paraparë sanksione – ndalesë për kryerjen e veprimtarisë në kohëzgjatje prej shtatë dhe 15 ditëve, si dhe gjobë deri në 5.000 euro

Gjithashtu lexo

Përfaqësimi në ARM, reagon Lëvizja Besa – (FOTO & VIDEO)

Lëvizja BESA reagon ndaj deklarimeve të zëvendës ministrit të Mbrojtjes, Bekim Maksuti i cili shprehu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *