Home / Lajme / Rajon / Varrosin Gadafin dhe betohen në Kuran se nuk do të tregojnë vendin

Varrosin Gadafin dhe betohen në Kuran se nuk do të tregojnë vendin

25 tetor-Siç është njoftuar Gadafi është varrosur sot herët në mëngjes në pranin e katër dëshmitarëve të cilët janë betuar në Kuran se asnjëher nuk do të tregojnë vendin e varrit të tij

Moamer Gadafi , i cili u ekzekutua para 4 ditëve, është varrosur në praninë e katër personave në vend sekret ndiku në mes të shkretëtirës. Siç është njoftuar Gadafi është varrosur sot herët në mëngjes në pranin e katër dëshmitarëve të cilët janë betuar në Kuran se asnjëher nuk do të tregojnë vendin e varrit të tij. Zëdhënësi i qeverisë kalimtare të Libisë dje deklaroi se ai do të varroset me tradidat islame në vend sekret. Mirepo familjarë të Gadafit edhe pse kërkuan nuk arritën të plotësohet dëshira e tyre Gadafi të varroset në qytetin e lindjes Sirt.

Gjithashtu lexo

Futet për nevoja personale në bunker, burrit i ndryshon jeta përgjithmonë

Ka ndodhur në një fshat të Elbasanit. Burri hyn për nevoja personale në një bunker …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *