Home / Lajme / Maqedoni / Pro Credit Bank, Linjë kreditore për sektorin e biznesit

Pro Credit Bank, Linjë kreditore për sektorin e biznesit

30 nëntor-Përparësia e këtij produkti në krahasim me kredinë standard me këste qëndron pikërisht në fleksibilitetin e këtij produkti. Me këtë product ndëmarrësi vetë e përcakton dinamikën e pagesës gjë që nuk e mudnëson kredia me këste. Pra, me këtë bizneseve ju jepet në disponim një shumë e caktuar në disponim e cila shfrytëzohet sipas nevojës”, tha Hasani.

Problemet e fundit të me krizën ekonomike në botë, kanë bërë që sektori bankar ti del në nihmë sektorit privat kryesisht bizneseve me kushte të volitshme. Bizneset në përgjithësi ballafaqohen me problem të likuiditetit. Në këtë drejtim Pro Credit Banka, ofron një linjë kreditore që do tu ndihmojë bizneseve për të përballuar këtë krizë me kushte shumë të favorshme, thotë udhëheqësja e filialeve një dhe dy në Tetovë Arlinda Hasani.Sipas saj, linja kreditore është me kushte shumë të mira dhe të favorshme dhe përparësia në krahasim me kredinë standard me këste qëndron piëkrishjt në fleksibilitetin e këtij produkti.Por cilët janë kushtet dhe përparësitë e kësaj linje kreditore. Arlinda Hasani, thotë se përparësia e kësaj është se bizneseve ju jepet në disponim një shumë e caktuar e cila shfryëtzohet sipas nevojës së biznesit.”Për këtë qëllim Pro Credit Banka, ofron një product të ri të ashtuquajtur linjë kreditore e cila është e destinuar pikërisht për ndërmarrjet për tejkalimin e problemeve momentale në likuditet dhe tju mundësojm fleksibilitet në punë. Kjo linjë, aprovohet një herë ndërsa ndëmarrja mund ta shfryëtzon sipas nevojës disa herë brenda afatit të kërkuar pa kërkuar pëlqim nga banka. Zakonisht afati i këtij produkti është një vit me mundësi për ripërtrirje. Përparësia e këtij produkti në krahasim me kredinë standard me këste qëndron pikërisht në fleksibilitetin e këtij produkti. Me këtë product ndëmarrësi vetë e përcakton dinamikën e pagesës gjë që nuk e mudnëson kredia me këste. Pra, me këtë bizneseve ju jepet në disponim një shumë e caktuar në disponim e cila shfrytëzohet sipas nevojës”, tha Hasani.Ndërkohë që në kuadër të Pro Credit Bankës është hapur edhe qendra e biznesit e cila ka për qëllim që të ndihmojë biznesin në rajonin e Pollogut.Ndryshe linja kreditore e cila ëhstë produkti më i ri i Pro Credit Bankës, është mundësi e mirë për sektorin e biznesit, pasi që oaguhet interes vetëm ëpr pjesën e shfryëtzuar, ndërsa për pjesën e pashfrtryëzuar nuk paguhet interes. Niveli i shumës i kësaja linje kreditore është prej 5 mijë deri në 150 mijë euro, kurse linja jepet pa provision gjatë lëshimit ndërsa klienti nuk ka shpenzime për aprovimin e linjës krditore.(U.H)

Gjithashtu lexo

Stejt Departamenti: Qeverisja e VMRO-së ka nxitur diskriminim fetar në Maqedoni

Grupet religjioze në Maqedoni vlerësojnë se ish-Qeveria e VMRO-DPMNE-së e ka favorizuar Kishën Ortodokse – …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *