Home / Lajme / Maqedoni / Bajrami:Festoni pa armë

Bajrami:Festoni pa armë

”Vozitësve ju sugjerohet ti respektojnë shenjat e komunikacionit të mos vozisin në gjendje të dehur si dhe të kenë përgaditje dimërore nëse udhëtojnë drejtë Kodrës së Diellit, Strazhës dhe Mavrovës.Sektori për Punë të Brendëshme në Tetovë edhe një herë apleon tek qytetarët që sa më pak të frekuentojnë me vetuara në pjesët qëndrore të qytetit për shkak të mungesës së vendeve të parkimit”, deklaroi Shefik Bajrami, kryeshef I policisë së Tetovës.

Tetovë, 30 janar-Policia e Tetovës me rastin e festave të vitit të ri dhe festat e janarit apelon tek qytetarët që të mos gjuajne me armë zjarri, të mos përdorin fishekzjarre dhe materiale tjera piroteknike sepse do te ballafaqohen me gjobë nga 200 deri në 500 euro.
Për raste më të rënda do te ngrihen edhe fletë paraqitje penale .

Policia e Tetovës me seriozitet të lartë rikujton se gjujtaje me armë zjarri dhe materiale piroteknike para se gjithash nga të miturit lehtë mundë të sjellë në pikyetje edhe dëmtime të rënda trupore .

”Vozitësve ju sugjerohet ti respektojnë shenjat e komunikacionit të mos vozisin në gjendje të dehur si dhe të kenë përgaditje dimërore nëse udhëtojnë drejtë Kodrës së Diellit, Strazhës dhe Mavrovës.Sektori për Punë të Brendëshme në Tetovë edhe një herë apleon tek qytetarët që sa më pak të frekuentojnë me vetuara në pjesët qëndrore të qytetit për shkak të mungesës së vendeve të parkimit”, deklaroi Shefik Bajrami, kryeshef I policisë së Tetovës.

Njëherit Sektori për Punë të Brendëshme në Tetovë u uron të gjith qytetarëve festat e fundvitit.

Gjithashtu lexo

Stejt Departamenti: Qeverisja e VMRO-së ka nxitur diskriminim fetar në Maqedoni

Grupet religjioze në Maqedoni vlerësojnë se ish-Qeveria e VMRO-DPMNE-së e ka favorizuar Kishën Ortodokse – …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *