Home / Lajme / Maqedoni / Vezë Sharri kthen kapacitetet e mëparshme

Vezë Sharri kthen kapacitetet e mëparshme

9 dhjetor-Në këtë ceromoni kanë marë pjesë shumë personalitete nga jeta publike si ambasadori i Kosovës Skender Durmishi, ambsadori gjerman , ministri ekologjisë Abdylaqim Ademi , kryetarët e komunave të Zhelinës dhe Bërvenicës etj.
“Ne tani kemi një kapacitet prej 36 milion vezëve në vit ndërsa prodhojmë deri në një milion ton produkte të Lekerit dhe shpresoj që të risim akoma kapacitetet tona dhe të hapim vende të reja të punës” tha pronari i fabrikës Vezë Sharri Arben Abduramani.

Pas djegies së fabrikës Vezë Sharri me një ceromoni soleme janë promvouar objektet e renovuara. Në këtë ceromoni kanë marë pjesë shumë personalitete nga jeta publike si ambasadori i Kosovës Skender Durmishi, ambsadori gjerman , ministri ekologjisë Abdylaqim Ademi , kryetarët e komunave të Zhelinës dhe Bërvenicës etj.
“Ne tani kemi një kapacitet prej 36 milion vezëve në vit ndërsa prodhojmë deri në një milion ton produkte të Lekerit dhe shpresoj që të risim akoma kapacitetet tona dhe të hapim vende të reja të punës” tha pronari i fabrikës Vezë Sharri Arben Abduramani.Ndërsa menaxheri i kompanisë së sigurimeve Uniqa Avni Ponari, tha se në këtë kompani për një afat dy javorë ka mbaruarë faza e dokumatacionit dhe kjo kompni ka përfituarë reth 1milon e 300 mijë euro nga sigurimi.“Sot është një ditë e veçantë sepse ne përmbushën një detyrim të një kontrate që rrjedh nga një kontratë e kompanisë Vezë Sharri dhe është një sigurim i cili natyrisht që për ne është shumë i rëndësishëm por kundrejt që klienti ka paguar rreth 3200 euro ai ka përfituar rreth 1.3 milion euro të cilat e kthyen fabrikën në gjendjen e mëparshme. Natyrisht Uniqa në Maqedoni është prezente tashmë një nga investitorët kryesorë të huaj dhe njëkohësisht dhe është kompani që ka emër dhe reputacion tmirë.Procedura e pagesës së kësaj fabrike ishte vetëm dy javë dhe sot ndodhemi këtu në Vezë Sharri për të promovuar atë që përmbushëm ne me kontratën e sigurimit”, tha Ponari. Drejtori I Kompanisë Vezë Sharri, duke falenderuar Unika Group dhe Stopanska Bankën për ndihmën e dhënë është shprehur se Vezë Sharri tani është sërisht në treg edhe atë me kapacitet edhe më të madh.Ferma Vezë Sharri, u përfshi nga zjarri në nëntor të vitit të kaluar si pasojë e një zjarri, për pasojë të së cilit mbetën të djegura qindra mijëra zogj dhe vezë të gatshme ndërsa dëmi në tërësi kapte vlerën e mbi 2 milion euro.(U.H)

Gjithashtu lexo

Shkarkohet Zvërlevski, me 64 vota për dhe asnjë kundër

Kuvendi i Maqedonisë, pas debateve disajavëshe maratonike të deputetëve VMRO-DPMNE-së, e shkarkoi kryeprokurorin publik Marko …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *