Home / Lajme / Maqedoni / Ndërroi jetë Hisen Ramadani

Ndërroi jetë Hisen Ramadani

5 janar-Ramadani ishte i diplomuar në Shkollën e lartë për shkenca politike në Beograd. Është marrë me veprimtari arsimore. Në karrierën e tij politike ka qenë deputet në Kuvendin e RSM-së dhe të RSFJ-së, si dhe nënkryetar i Këshillit ekzekutiv të RSM-së.

Në moshën 79-vjeçare dje ndërroi jetë Hisen Ramadani, ish deputet në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë.

Ramadani ishte i diplomuar në Shkollën e lartë për shkenca politike në Beograd. Është marrë me veprimtari arsimore. Në karrierën e tij politike ka qenë deputet në Kuvendin e RSM-së dhe të RSFJ-së, si dhe nënkryetar i Këshillit ekzekutiv të RSM-së.

Pas pavarësimit të Maqedonisë ka qenë deputet në dy mandate deputet në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë.

Ramadani u varros sot në orën 14:30 në Varrezat e qytetit në Butel.

Gjithashtu lexo

A do ta hanë vallë shqiptarët edhe kësaj radhe sapunin për djathë?

Shpëtim Pollozhani për  gazetën Lajm është deklaruar për organizimin e zgjedhjeve lokale, që priten të …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *