Home / Lajme / Maqedoni / Në Malësi gjendja me rrugët e vështirë

Në Malësi gjendja me rrugët e vështirë

14 janar-Ndësa përkudër deklaratës së përgjesgjëit për mirmbjatjen e rrugëve Bejamin Hamitit ekipi I televizonit Koha gjatë orëve të paraditës bëri përpjekete që të ngjitete në fshati Vicë por përpjektete ishin të kota pasi që rrugë për në fshatin Sellcë ishte e bllokuar dhe e vështirë për kalim për automjetet.

Bora që ka rënë gjatë natës në rajonin e Tetovës ka vështirësuarë komunikacionin sidomos në rajonet malore. Sipas përgjegjësit për pastrsimin e rrugëve nga ndërmarja publike komunale Bejamin Hamiti gjendja e rrugëve në rajonin e Tetovës është është e mire. Ai në një prononcim telefonik për televizonin Koha tha se gjatë orëve të paraditës ekipet e punës kanë dalur në teren dhe janë duke pastruarë rrugër. Deri në Veshallë e kemi hapur rrugën ndërsa jemi duke punuarë në Lisec, automjetet për në fshatin Xhermë janë duke punuarë dhe besoj se shumë shpejtë do ta hapimë edhe atë rrugë tha hamiti.Gjendje në qytetin e Teteovës është e mirë pasi me kohë është pastruar dhe është hedhurë krip dhe komunikacioni është në gjendje normale.Ndësa përkudër deklaratës së përgjesgjëit për mirmbjatjen e rrugëve Bejamin Hamitit ekipi I televizonit Koha gjatë orëve të paraditës bëri përpjekete që të ngjitete në fshati Vicë por përpjektete ishin të kota pasi që rrugë për në fshatin Sellcë ishte e bllokuar dhe e vështirë për kalim për automjetet.

Gjithashtu lexo

Lumi në Poroj të Tetovës ende mbetet pezull, banorët bllokojnë rrugën Tetovë-Jazhincë

Banorët e fshatit Poroj, sot (18 gusht), prej ora 14:00 e kanë bllokuar rrugën rajonale …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *