Home / Lajme / Botë / Profesorëve u ndalohen xhinset

Profesorëve u ndalohen xhinset

10 janar-Të paktën kështu mendon drejtori i shkollës “Rober Simon” në Manhatan të Shteteve të Bashkuara, i cili vendosi për ndalimin e veshjes së xhinseve nga mësuesit. Vendimi ka shkaktuar jo pak polemika në vend. Njerëzit janë ndarë në dy kampe, pro dhe kundër tij.

Mësimdhënia, përvec misionit kryesor që ka, atë të shpërndarjes së dijes dhe njohurive tek nxënësit e studentët, është edhe një mision edukues që kërkon një veshje sa më të përshtatshme, serioze dhe profesionale.

Të paktën kështu mendon drejtori i shkollës “Rober Simon” në Manhatan të Shteteve të Bashkuara, i cili vendosi për ndalimin e veshjes së xhinseve nga mësuesit. Vendimi ka shkaktuar jo pak polemika në vend. Njerëzit janë ndarë në dy kampe, pro dhe kundër tij.

Mësuesit paraqiteshin në punë me një veshje aspak profesionale, thotë drejtori i institucionit, duke më detyruar të marr këtë lloj vendimi.

Nën “censurë”, përvec xhinseve, janë vënë edhe shapkat dhe tutat sportive

Gjithashtu lexo

Spanja sërish nën frikën e terrorit, parandalohet sulm tjetër, vriten 5 terroristët

Parandalohet një tjetër sulm terrorist në Spanjë, pas atij të Barcelonës ku mbetën të vrarë …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *