Home / Lajme / Maqedoni / Thaci edhe dy këshilltarë personal

Thaci edhe dy këshilltarë personal

22 janar-“Me këtë Partia Demokratike Shqiptare edhe njëherë dëshmoi se është e hapur për të gjithë ata intelektualë dhe profesionist të sferave të ndryshme që ndajnë të njëjtin shqetsim dhe të njëjtën bindje se situata aktuale politike e shqiptarëve është tejmase e rënduar dhe se zgjidhja e vetme e kësaj politike të mbrapsht është Platforma politike e PDSH-së, thekson Partia Demokratike Shqiptare.

Kryetari i Partisë Demokratike Shqiptare Menduh Thaçi në selinë qendrore të partisë promovoi edhe dy këshilltar personal, profesionist të dëshmuar në fushat përkatëse.

Këshilltar për Arsim, kulturë dhe shkencë emëroi doc.dr Valbona Toska ndërsa këshilltar për menaxhment dhe çështje ekonomike emëroi M-r Bardhyl Dauti.

“Me këtë Partia Demokratike Shqiptare edhe njëherë dëshmoi se është e hapur për të gjithë ata intelektualë dhe profesionist të sferave të ndryshme që ndajnë të njëjtin shqetsim dhe të njëjtën bindje se situata aktuale politike e shqiptarëve është tejmase e rënduar dhe se zgjidhja e vetme e kësaj politike të mbrapsht është Platforma politike e PDSH-së, thekson Partia Demokratike Shqiptare.

Gjithashtu lexo

Katër të lënduar në afër Gostivarit – (VIDEO)

Të shtunën mbrëma rreth orës 23 në autostradën Gostivar-Tetovë në afërsi të pikës së pagesës …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *