Home / Lajme / Botë / Vozitësi i patrullës policore – pa patentë shoferi!

Vozitësi i patrullës policore – pa patentë shoferi!

27 janar-Mospasja e lejes së vozitjes u zbulua pasi që polici bëri përpjekje të ripërtërijë autorizimin për vozitjen e patrullës së policisë, transmeton gazeta “Magdeburger Folkschtime”.

Një polic gjerman nga Harz i Magdeburgut ka vozitur patrullën e policisë 22 vjet pa leje të vozitjes.

Mospasja e lejes së vozitjes u zbulua pasi që polici bëri përpjekje të ripërtërijë autorizimin për vozitjen e patrullës së policisë, transmeton gazeta “Magdeburger Folkschtime”.

Me këtë rast u konstatua se polici kishte leje vozitjeje vetëm për traktor e motoçikletë.

Policia në Magdeburg e ka konfirmuar rastin dhe ka shtuar se kundër policit ka iniciuar një procedurë disiplinore e penale

Gjithashtu lexo

Spanja sërish nën frikën e terrorit, parandalohet sulm tjetër, vriten 5 terroristët

Parandalohet një tjetër sulm terrorist në Spanjë, pas atij të Barcelonës ku mbetën të vrarë …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *