Home / Lajme / Maqedoni / Adelina Mustafa magjistre e re

Adelina Mustafa magjistre e re

15 shkurt-jo ka mbrojtur temën e magjistraturës me temën “Dhuna familjare në të drejtën ndërkombëtare dhe praktikën e RM-së”, ne prani të komisionit të përbërë nga doc. dr. Abdullah Azizi mentor, si dhe profesorët : Ylber Sela dhe Etem Aziri anëtarë të komisionit.

Adelina Mustafi , studente e dalluar e UEJL-së në Tetovë ka mbrojtur temën e magjistraurës me vleresim maksial nga ana e komisionit. Ajo ka mbrojtur temën e magjistraturës me temën “Dhuna familjare në të drejtën ndërkombëtare dhe praktikën e RM-së”, ne prani të komisionit të përbërë nga doc. dr. Abdullah Azizi mentor, si dhe profesorët : Ylber Sela dhe Etem Aziri anëtarë të komisionit.
Adelina Mustafi ka diplomuar në UEJL në Tetovë në Fakultetin Administratë Publike dhe shkencat politike, drejtimi Shkencat politike.
Adelina tashmë si intelektuale e re dhe e dalluar, me titullin që ka marrë, pritet të jetë diplomate. Me rastin e mbrojtjes së temës kanë marrë pjesë profesorë të UEJL-së, student e kolegë si dhe familjarë.

Gjithashtu lexo

Kallëzim penal deri te PSP nga Mehmeti, Llatas dhe Talevska kundër biznesmenit Palevski

Ashtu siç u informua dje nga Telegrafi, biznesmeni Ljupço Palevski është marrë në pyetje informative …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *