Home / Lajme / Maqedoni / Apel për menjanimin e akujve nga objektet e banimit

Apel për menjanimin e akujve nga objektet e banimit

13 shkurt-Pasi akujt dhe ngricat e ngjashme paraqesin rrezik potencil për kalimtarët në sipërfaqet publike, komuna e Tetovës bën apel deri te pronarët e objekteve afariste, banesore dhe publike që të marrin masa urgjente për menjanimin e tyre me qëllim mbrojtjen e jetës së qytetarëve.

Inspektorati për mbrojtjen e mjedisit jetësor dhe Inspektorati për veprimtari komunale pas kontrollove të bëra në terren ka konstatuar paraqitjen e ngricave të mëdha në objektet banesore dhe afariste. Pasi akujt dhe ngricat e ngjashme paraqesin rrezik potencil për kalimtarët në sipërfaqet publike, komuna e Tetovës bën apel deri te pronarët e objekteve afariste, banesore dhe publike që të marrin masa urgjente për menjanimin e tyre me qëllim mbrojtjen e jetës së qytetarëve. Gjithashtu apelohet që sipas obligimit ligjor bora të pastrohet edhe nga objektet tjera private.

Gjithashtu lexo

Starnawski përsëri zhytet në Matkë

Zhytësi i famshëm speleologjik, Krzysztof Starnawski nga Polonia, së bashku me ekip të zhytësve vendas …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *