Home / Sport / Capello largohet: FA më dëmtoi

Capello largohet: FA më dëmtoi

“Ata vërtetë më ofenduan dhe dëmtuan autoritetin tim. Në rastin e Terryt ata më ofenduan seriozisht dhe e dëmtuan autoritetin tim si udhëheqës me Anglisë, e që efektivisht shkaktoi problem për skuadrën. Kurrë nuk kam toleruar disa tejkalime të limitit, prandaj ishte e lehtë ta merrja vendimin”, ka thënë Capello.

Ka folur vetë Capello pas dorëheqjes së tij nga posti i njeriut të parë të Kombëtares së Anglisë. Ai ka thënë se FA ia preku autoritetin në rastin e Terryt. “

“Ata vërtetë më ofenduan dhe dëmtuan autoritetin tim. Ajo çka më preku seriozisht dhe më bëri që të marrë këtë vendim ishte sensi Anglo-sakson i drejtësisë, sepse janë ata të parët që thonë se të gjithë janë të pafajshëm përderisa nuk provohet e kundërta. Në rastin e Terryt ata më ofenduan seriozisht dhe e dëmtuan autoritetin tim si udhëheqës me Anglisë, e që efektivisht shkaktoi problem për skuadrën. Kurrë nuk kam toleruar disa tejkalime të limitit, prandaj ishte e lehtë ta merrja vendimin”, ka thënë Capello.

Gjithashtu lexo

Ylli i Shkëndijës: Nuk kemi çfarë të humbasim ndaj Milanit

Ardian Cuculi ka thënë se Shkëndija do të tentojë të bëjë lojën e saj dhe …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *