Home / Lajme / Maqedoni / DHP mbyll 105 firma në Tetovë

DHP mbyll 105 firma në Tetovë

13 shkurt-Numri më i madh i firmave të dënuara janë në rajonin e Tetovës dhe atë gjithsej 105, prej të cilave me masë kohore për mbyllje prej 15 deri në 30 ditë përballen 73. Në Shkup prej 31 objekteve ku është konfirmuar kundërvajtje, 26 janë mbyllur prej të cilave tetë në të ashtuquajturën “Rruga e plastikave”, informojnë nga DAP.

Drejtoria për të Ardhura Publike informon se pas kontrolleve tatimore treditore, bilanci i objekteve të mbyllura në Maqedoni arrin gjithsej 152. Ekipet mobile të DAP-it në orët e mbrëmjes prej të enjten deri të shtunën, kanë kryer kontrolle në zonat urbane qendrore dhe në vende tjera në pothuajse në të gjitha komunat më të mëdha në Maqedoni me çka në 207 raste, firmat nuk e kanë paraqitur qarkullimin përmes aparatit fiskal. Numri më i madh i firmave të dënuara janë në rajonin e Tetovës dhe atë gjithsej 105, prej të cilave me masë kohore për mbyllje prej 15 deri në 30 ditë përballen 73. Në Shkup prej 31 objekteve ku është konfirmuar kundërvajtje, 26 janë mbyllur prej të cilave tetë në të ashtuquajturën “Rruga e plastikave”, informojnë nga DAP.

Gjithashtu lexo

Stejt Departamenti: Qeverisja e VMRO-së ka nxitur diskriminim fetar në Maqedoni

Grupet religjioze në Maqedoni vlerësojnë se ish-Qeveria e VMRO-DPMNE-së e ka favorizuar Kishën Ortodokse – …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *