Home / Lajme / Maqedoni / Gjendje e jashtëzakonshme në Tetovë.

Gjendje e jashtëzakonshme në Tetovë.

11 shkurt-”Për shkak të reshjeve të pandërprera gjatë natës së kaluar, gjatë ditës së sotme dhe orëve të mbrëmjes, kemi bllokime të rrugëve që çojnë në viset malore siç janë. Tetovë-Kodra e Diellit, Tetovë-Shipkovicë-Brodec, veshallë-Bozovcë, Tetovë-Sellcë-Vicë. Tetovë-Gurgurnicë, Tetovë Merovë.Gostivar-Mavrovë-Kërçovë.Prandaj apelojmë që në këto rrugë të mos lëvizet pa nevojë, ndërsa ata që qarkullojnë të mos lëvizin pa zinxhir, pasi që edhe përkundër përpjekjeve të vazhdueshme për pastrim të rrugëve megjithatë nuk arrihet të pastrohen rrugët pranaj apelojmë që në këtë kohë të mos dilet pa nevojë me automjete” tha kryeshefi Bajrami.

Policia e Tetovës, në orët e vona të mbrëmjes ka dalur me një ael drejtuar qytetarëve dhe banorëve të Tetovës si dhe Pollogut në përgjithësi. Kryeshefi i Sektorit për Punë të Brendëshme në Tetovë, Shefik Bajrami, deklaroi për Televizionin Koha, se gjendja është mjaft e vështirësi në viset malore.
Ai apeloi që në disa rrugë të mos lëvizet pa nevojë.”Për shkak të reshjeve të pandërprera gjatë natës së kaluar, gjatë ditës së sotme dhe orëve të mbrëmjes, kemi bllokime të rrugëve që çojnë në viset malore siç janë. Tetovë-Kodra e Diellit, Tetovë-Shipkovicë-Brodec, Veshallë-Bozovcë, Tetovë-Sellcë-Vicë. Tetovë-Gurgurnicë, Tetovë Merovë.
Gostivar-Mavrovë-Kërçovë.Prandaj apelojmë që në këto rrugë të mos lëvizet pa nevojë, ndërsa ata që qarkullojnë të mos lëvizin pa zinxhir, pasi që edhe përkundër përpjekjeve të vazhdueshme për pastrim të rrugëve megjithatë nuk arrihet të pastrohen rrugët pranaj apelojmë që në këtë kohë të mos dilet pa nevojë me automjete” tha kryeshefi Bajrami.

Gjithashtu lexo

Lumi në Poroj të Tetovës ende mbetet pezull, banorët bllokojnë rrugën Tetovë-Jazhincë

Banorët e fshatit Poroj, sot (18 gusht), prej ora 14:00 e kanë bllokuar rrugën rajonale …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *