Home / Lajme / Maqedoni / AÇTOSH:Ulmtimatum për Gruevskin

AÇTOSH:Ulmtimatum për Gruevskin

17 prill-aralajmërojmë qeverinë serbofile të Nikolla Gruevskit se po ashtu ka afat 2 javë të tërhiqet prej trojeve të pushtuara dhe te kolonizuara shqiptare, përndryshe do të ketë sulme ndaj strukturave policore dhe ushtarake sllavo-maqedonase.Po ashtu paralajmerojmë qeverine greke që të mos luaj me fatin e Çamerisë dhe të çamëve përndryshe do të përballet me sulme nga ana jonë thuhet në ultimatumin e Shtabit të Përgjithshëm të Armatës për Çlirimin e Trojeve të Okupuara Shqiptare

ARMATA PËR ÇLIRIMIN E TROJEVE TË OKUPUARA SHQIPTARE –( AÇTOSH )SHTABI I PËRGJITHSHËM ka lëshuar ultimatum, ku thuhet.” Kur në disa pjesë të uzurpuara të Shqipërisë Etnike po ndodhin padrejtësi të ndryshme ndaj popullatës autoktone shqiptare, kur shqiptarët po vriten me akte terroriste, politikanët shqiptarë po zgjedhin heshtjen dhe injorimin përbalë këtzre ngjarjeve.U vra një SHQIPTAR në Veri të Mitrovicës dhe nuk pati ndonjë reagim të mirëfilltë të institucioneve të Kosovës. Ata matrapazë po i kërkojnë popullit shqiptar të heshtë derisa vëllezërit tanë vriten e sulmohen pandërprerë.Durimit i ka ardhur fundi, kupa është e mbushur!Në IRJM çdo ditë shkelen të drejtat e shqiptarëve. Qeveria serbofile e Gruevskit shpërndan ideologjinë antishqiptare dhe inskenon sulme ndaj shqiptarëve të pafajshëm.Po bllokohen shumë fshatra shqiptare nga sllavo-maqedonasit dhe askush nga politikanët e korruptuar në Shqipërinë Etnike nuk reagon, sepse të gjithë janë të shitur dhe tradhtarë të Mëmëdheut. Ne deklarojmë se nuk kemi frikë nga hetimet e askujt dhe se do të vazhdojmë të punojmë për çlirimin dhe ribashkimin e Shqipërisë! Përkundrazi, e dimë se me komunikatën tonë të mëparshme ua kemi futur frikën në palcë dhe jemi të vendosur që ditën t’ua bëjmë terr dhe natën ferr.Ne nuk do të qendrojmë duarkryq, por do ta kthejmë zjarrin me zjarr, do ta nxjerrim hakun e vellëzërve tanë, një sy për një sy, një dorë për një dorë.Mjaft kemi heshtur, tani kjo heshtje ka marrë fund, nga një dekadë që në shqiptarët kemi mbajtur paqen në Ballkan, duke sakrifikuar lirinë tonë. Por kjo së shpejti do të ndryshohet.SHTABI I PËRGJITHSHËM I ARMATËS PËR ÇLIRIMIN E TROJEVE TË OKUPUARA SHQIPTARE, I SHQETËSUAR PËR ZHVILLIMET NEGATIVE NË TË GJITHË TROJET SHQIPTARE TË SHQIPËRISË ETNIKE, PËR KËRCËNIMET E SULMET E SHOVENISTËVE SLLAVO-GREKË SHPALL GADISHMËRIE USHTARAKE PËR TË GJITHA STRUKTURAT LUFTARAKE TË SAJ.Qeveria e Kosovës ka kohë 2 (dy) javë që të marrë kontrollin në veri të Mitrovicës ose përndryshe do të ketë sulme ndaj strukturave paralele serbe në të gjithë Kosovën.Paralajmërojmë qeverinë serbofile të Nikolla Gruevskit se po ashtu ka afat 2 javë të tërhiqet prej trojeve të pushtuara dhe te kolonizuara shqiptare, përndryshe do të ketë sulme ndaj strukturave policore dhe ushtarake sllavo-maqedonase.Po ashtu paralajmerojmë qeverine greke që të mos luaj me fatin e Çamerisë dhe të çamëve përndryshe do të përballet me sulme nga ana jonë thuhet në ultimatumin e Shtabit të Përgjithshëm të Armatës për Çlirimin e Trojeve të Okupuara Shqiptare (AÇTOSH).

Gjithashtu lexo

Stejt Departamenti: Qeverisja e VMRO-së ka nxitur diskriminim fetar në Maqedoni

Grupet religjioze në Maqedoni vlerësojnë se ish-Qeveria e VMRO-DPMNE-së e ka favorizuar Kishën Ortodokse – …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *