Home / Lajme / Maqedoni / Bashkëpunim decentralizues Maqedoni-Francë

Bashkëpunim decentralizues Maqedoni-Francë

30 prill-Sipas gazetatës, delegacioni i Maqedonisë në përbërje të Isen Asanit, kryetar i komunës së Tearcës, Zoran Ilieskit, drejtor ekzekutiv i “Sega” (Organizatë e rinisë së Maqedonisë) dhe Daniella Adamova përgjegjëse për pedagogji për shkollat në Shkup, gjatë qëndrimit shkëmbyen mendime dhe përvoja me përfaqësuesit e këtij qyteti normandian për tema të ndërlidhura me të rinjt, politikën e të rinjëve dhe shërbimet civile.

Në kuadër të bashkëpunimit të decentralizuar mes Maqedonisë dhe Normandisë së Poshtme, qyteti Heruvil, ditëve të fundit ishte nikoqir i një delegacionit të Maqedonisë, njofton gazeta rajonale “Uest Frans”, e cila është një prej gazetave ditore më me tirazh në Francë.

Sipas gazetatës, delegacioni i Maqedonisë në përbërje të Isen Asanit, kryetar i komunës së Tearcës, Zoran Ilieskit, drejtor ekzekutiv i “Sega” (Organizatë e rinisë së Maqedonisë) dhe Daniella Adamova përgjegjëse për pedagogji për shkollat në Shkup, gjatë qëndrimit shkëmbyen mendime dhe përvoja me përfaqësuesit e këtij qyteti normandian për tema të ndërlidhura me të rinjt, politikën e të rinjëve dhe shërbimet civile.

Në bisedimet që janë zhvilluar në Shtëpinë e Evropës nga Kana është bërë fjalë edhe për atë se si administrata e qytetit ndan mjete dhe zbaton aksione për të rinjt, sidomos për projekte, të cilat janë të bazuara mbi shërbimin vullnetar dhe kohezionin social

Gjithashtu lexo

Deskoski: Drama me Serbinë i ka rrënjët më të thella sesa që mundohet të tregojë Vuçiq (Video)

Epilog i mirë i dramës së panevojshme, e cila ka rrënjë më të thella nga …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *