Home / Lajme / Maqedoni / Përgënjeshtrohet sulmi mbi kazermën e Tetovës

Përgënjeshtrohet sulmi mbi kazermën e Tetovës

21 prill- Deklarojmë me plot përgjëgjësi kombëtare se persona që i dyshojmë se kanë lidhje me agjenturat sllavo-greke nga terreni, kanë dezinformuar drejtuesit e organizatës për kryerjen e këtyre sulmeve. I kërkojmë falje tërë opinionit publik kombëtar dhe kombit shqiptar”, thuhet në përgënjeshtrim

Pas informacionit të mbrëmshëm se Armata AÇTOSH ka kryer sulm mbi kazermën në Tetovë, sot përmes një komunikatë kjo armatë ka përgëngjeshtruar inforatën e tyre të publikuar mbrëmë. Deklarojmë me plot përgjëgjësi kombëtare se persona që i dyshojmë se kanë lidhje me agjenturat sllavo-greke nga terreni, kanë dezinformuar drejtuesit e organizatës për kryerjen e këtyre sulmeve. I kërkojmë falje tërë opinionit publik kombëtar dhe kombit shqiptar”, thuhet në përgënjeshtrim. Ky lajm është hedhur poshtë edhe nga ana e Policisë së Tetovës, dhe e kanë quajtur si shpekullim. Ditë më parë kjo armatë ka lëshuar një ultimatum për qeverinë e Maqedonisë që të hjek dorë nga trojet shqiptare, ndërsa e njejta komunikatë nuk është marrë seriozisht nga Ministria e Punëve të Brendëshme.

Gjithashtu lexo

Lumi në Poroj të Tetovës ende mbetet pezull, banorët bllokojnë rrugën Tetovë-Jazhincë

Banorët e fshatit Poroj, sot (18 gusht), prej ora 14:00 e kanë bllokuar rrugën rajonale …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *