Home / Lajme / Maqedoni / Qeveria e Maqedonisë pro emrave të ri në Shkup

Qeveria e Maqedonisë pro emrave të ri në Shkup

4 prill-“Qeveria e Republikës së Maqedonisë në seancën e saj të fundit ka diskutuar dhe i ka dhënë pëlqim pozitiv propozimit të Këshillit të qytetit të Shkupit për emrat e rrugëve, shesheve, urave dhe objekteve infrastrukturore, vendim ky i cili paraprakisht ka kaluar edhe në këshillin e qytetit”, deklaroi zëdhënësi i Qeverisë së Maqedonisë, Muhamet Hoxha.

Qeveria e Republikës së Maqedonisë i ka dhënë vizë emrave të ri të rrugëve, urave, shesheve dhe objekteve infrastrukturore të kryeqendrës, të miratuara edhe nga Këshillit i Qytetit të Shkupit.

“Qeveria e Republikës së Maqedonisë në seancën e saj të fundit ka diskutuar dhe i ka dhënë pëlqim pozitiv propozimit të Këshillit të qytetit të Shkupit për emrat e rrugëve, shesheve, urave dhe objekteve infrastrukturore, vendim ky i cili paraprakisht ka kaluar edhe në këshillin e qytetit”, deklaroi zëdhënësi i Qeverisë së Maqedonisë, Muhamet Hoxha.

Në këtë listë 45 emra janë të heronjve shqiptarë apo të ngjarjeve të ndryshme që ndërlidhen me shqiptarët.

Ndryshe lista me emrat e rinj të qytetit të Shkupi para disa javëve u miratua nga Këshilli i qytetit me çrast kundër u shprehën këshilltarët e opozitës maqedonase, ndërsa u pranuan të gjitha propozimet e këshilltarëve të BDI-së

Gjithashtu lexo

Mot me diell me erë të dobët deri në mesatare

Moti sot në Maqedoni do të jetë kryesisht me diell dhe i ngrohtë me erë …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *