Home / Lajme / Maqedoni / Gjenitalet e Promotheut irritojnë gratë

Gjenitalet e Promotheut irritojnë gratë

26 maj-Duke marë parasysh se në afërsi të prometheut parashihet të ndërtohet skulpturë 30 metra e lartë e Nënës Terezë atëher ky veprim mund të arsyetohet, por nuk mund të arsyetohen mjetet shtesë që do të harxhohen për mbulimin e gjenitaleve të tij sepse ndoshta mund të ketë edhe zgjidhje të tjera që do të kushtonin shum më lirë

Njëra nga skulptura e vendosura në parkun Zhena në Shkup po riparohet këtyre ditëve. Bëhet fjalë për skulpturën e Promotheut e cila u punua në Sërbi .
Nuk do të kishte asgjë interesante në këtë lajm sikur të mos bëhej fjalë për një renovim të thjeshtë ,por kjo lindi si rezultat I ankesave të disa shoqata të grave në maqedoni në lidhje më këtë skulpturë e cila paraqet prometheun të zhveshurë ku duket organet gjenitale të tij.
Mënjëher pas këtyre reagimve ndërmarja nga Sërbia ka mbuluar skulpturën dhe ka vazhduar punët duke I veshur prometheut një palë brek nga bronzi,
Duke marë parasyshë se sa ka kushtuarë kjo skulpturë parashtrohet pyetja edhe sa mjete do të ndan kjo qeveri për një pal brek,të cilët do të qetësojnë shoqatat e grave në Maqedoni, dhe a do të jetë edhe më tej Prometheu i vërtet.Por ka edhe të tjerë të cilët kritikojnë këtë korigjim duke theksuarë se më këtë cënohet e drejta autoriale e autorit të skulpturës dhe arti.
Duke marë parasysh se në afërsi të prometheut parashihet të ndërtohet skulpturë 30 metra e lartë e Nënës Terezë atëher ky veprim mund të arsyetohet, por nuk mund të arsyetohen mjetet shtesë që do të harxhohen për mbulimin e gjenitaleve të tij sepse ndoshta mund të ketë edhe zgjidhje të tjera që do të kushtonin shum më lirë.

Gjithashtu lexo

Përfaqësimi në ARM, reagon Lëvizja Besa – (FOTO & VIDEO)

Lëvizja BESA reagon ndaj deklarimeve të zëvendës ministrit të Mbrojtjes, Bekim Maksuti i cili shprehu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *