Home / Lajme / Maqedoni / Lloga këshilltar i Thaçit për çështje rinore

Lloga këshilltar i Thaçit për çështje rinore

8 maj-ryetari i PDSH Thaçi duke marrë parasysh faktin se rinia zë një vend të veçantë si forcë aktive e PDSH-së si dhe potencialin, energjinë pozitive dhe përkushtimin që ka dëshmuar kryetarin e deritanishëm të RDSH-së, Krenar Lloga, e emëroi atë për këshilltar personal në sferën e Rinisë dhe sportit, njofton Shërbimi për Informim i PDSH-së

Të martën në zyrat e Partisë Demokratike Shqiptare, Kryetari i partisë Menduh Thaçi zhvilloi takim pune me Kryetarin e RDSH-së Krenar Lloga. Gjatë takimit u bisedua për mbarëvajtjen e Konferencës së 9-të të RDSH-së që do të mbahet më 10 Maj, ditën e Ejte, në ora 19.00h në Sallën sportive të Shkollës së mesme medicinale në Tetovë. Kryetari i PDSH Thaçi duke marrë parasysh faktin se rinia zë një vend të veçantë si forcë aktive e PDSH-së si dhe potencialin, energjinë pozitive dhe përkushtimin që ka dëshmuar kryetarin e deritanishëm të RDSH-së, Krenar Lloga, e emëroi atë për këshilltar personal në sferën e Rinisë dhe sportit, njofton Shërbimi për Informim i PDSH-së

Gjithashtu lexo

Kallëzim penal deri te PSP nga Mehmeti, Llatas dhe Talevska kundër biznesmenit Palevski

Ashtu siç u informua dje nga Telegrafi, biznesmeni Ljupço Palevski është marrë në pyetje informative …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *