Home / Lajme / Maqedoni / Pse nuk vlen amnestia për Ibrahim Sulejmanin !

Pse nuk vlen amnestia për Ibrahim Sulejmanin !

26 maj-Ibrahim Sulejmani nga Drenoveci i Tetovës po mbahet ende në burg padrejtësisht. Amnestia për këtë njeri nuk vlen, edhe pse pati paralajmërime nga vetë Ministri se ai do të lirohet. I kontaktuar nga Televizioni Koha, ai thotë se shteti dëshiron që të mos I jap dëmshpërblim për nëntë vite vuajtje burg. Pse ky rast u heshtë kohëve të fundit.

Ibrahim Sulejmani nga Drenoveci i Tetovës po mbahet ende në burg padrejtësisht. Amnestia për këtë njeri nuk vlen, edhe pse pati paralajmërime nga vetë Ministri se ai do të lirohet. I kontaktuar nga Televizioni Koha, ai thotë se shteti dëshiron që të mos I jap dëmshpërblim për nëntë vite vuajtje burg. Pse ky rast u heshtë kohëve të fundit.

I haruar nga pushtetet dhe nga disa bashkëluftarë, ai Ii cili veshi uniformën e UCK-se, ndoshta edhe për të mos u kthyer kur pranë familjes së tij sot është duke vuajtur ne urgje.

Por pasojat e këtij procesi,nuk është duke I vuijatuarë vetëm Ibrahimi, këto pasoja I vuan dhe e shoqja e cila nuk don të shfaqet para kamerave bashkë me djalin 9 vjeçar të cilët nëntë vite janë duke jëtuar më qirra në një kasollë të vogël. Ibrahim Sulejmani flet per Tv Kohen.
(Me shume reth ketij informacioni sonte ne Lajmet e ores 17. 30 dhe 21.00)

(Urim Hasipi)dhe (Senat Zylbehari)

Gjithashtu lexo

Përfaqësimi në ARM, reagon Lëvizja Besa – (FOTO & VIDEO)

Lëvizja BESA reagon ndaj deklarimeve të zëvendës ministrit të Mbrojtjes, Bekim Maksuti i cili shprehu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *