Home / Lajme / Botë / India po ndërton urën më të lartë hekurudhore në botë

India po ndërton urën më të lartë hekurudhore në botë

Deri në vitin 2015 në shtetin verior indian Jammu dhe Kashmir do të përfundojë ndërtimi i urës hekurudhore më të lartë në botë. Ajo do të ndërtohet mbi lumin Çenab në një lartësi prej 359 metra, shkruan gazeta “The Times of India”.

Deri në vitin 2015 në shtetin verior indian Jammu dhe Kashmir do të përfundojë ndërtimi i urës hekurudhore më të lartë në botë. Ajo do të ndërtohet mbi lumin Çenab në një lartësi prej 359 metra, shkruan gazeta “The Times of India”.

Për ndërtimin e urës me gjatësi prej 1.3 km do të nevojiten 25 mijë tonë metrikë çelik. Kostoja e ndërtimit do të tejkalojë shumën e 5.1 miliardë rupë indianë (100.000.000 $).

Gjithashtu lexo

Spanja sërish nën frikën e terrorit, parandalohet sulm tjetër, vriten 5 terroristët

Parandalohet një tjetër sulm terrorist në Spanjë, pas atij të Barcelonës ku mbetën të vrarë …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *