Home / Lajme / Maqedoni / Nesër pa rrymë disa vendbanime

Nesër pa rrymë disa vendbanime

23 qershor-EVN Maqedonia njësia në Tetovë njofton shfrytëzuesit e energjisë elektrike se ëpr shkak të punëve të planifkuara pa rrymë elektrike (dita e shtunë) prej orës 08, 30 e deri më 16.00, do të ngelin banorët që jetojnë në rajonin nga Restoran Kurtishi e deri tek tregu I kafshëve.

EVN Maqedonia njësia në Tetovë njofton shfrytëzuesit e energjisë elektrike se ëpr shkak të punëve të planifkuara pa rrymë elektrike (dita e shtunë) prej orës 08, 30 e deri më 16.00, do të ngelin banorët që jetojnë në rajonin nga Restoran Kurtishi e deri tek tregu I kafshëve. Poashtu nesër e shtunë pa furnizim me energji elektrikeprej orës 08.00 deri ora 15.00, do të ngelin banorët e fshatrave Tenovë, Vollkovijë, Stençe, Çellopke, Miletinë dhe Bllacë.

Gjithashtu lexo

Stejt Departamenti: Qeverisja e VMRO-së ka nxitur diskriminim fetar në Maqedoni

Grupet religjioze në Maqedoni vlerësojnë se ish-Qeveria e VMRO-DPMNE-së e ka favorizuar Kishën Ortodokse – …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *