Home / Lajme / Maqedoni / Vitin e kaluar kanë diplomuar 9.802 studentë

Vitin e kaluar kanë diplomuar 9.802 studentë

19 qershor-Nga numri i përgjithshëm i studentëve të diplomuar, 81,5% janë të rregullt, ndërsa 18,5% janë me korrespondencë. Pjesa më e madhe e të diplomuarve 5.538 apo 56,5% janë femra.

Në vitin 2011 në shkollat e larta profesionale dhe fakultetet në Maqedoni kanë diplomuar gjithsej 9.802 studentë, që është më pak për 1,4 për qind në krahasim me vitin paraprak, kumtoi Enti shtetëror për statistikë.

Nga numri i përgjithshëm i studentëve të diplomuar, 81,5% janë të rregullt, ndërsa 18,5% janë me korrespondencë. Pjesa më e madhe e të diplomuarve 5.538 apo 56,5% janë femra.

Në afat kanë diplomuar 42,8%, ndërsa jashtë afatit 57,2% e studentëve.

Gjithashtu lexo

Katër të lënduar në afër Gostivarit – (VIDEO)

Të shtunën mbrëma rreth orës 23 në autostradën Gostivar-Tetovë në afërsi të pikës së pagesës …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *