Home / Lajme / Maqedoni / Aktive zjarret në Tetovë, rajonin e Velesit dhe Zelenikovë të Shkupit

Aktive zjarret në Tetovë, rajonin e Velesit dhe Zelenikovë të Shkupit

21 gusht-Siç informojnë nga Drejtoria për Mbrojtje dhe Shpëtim në fshatin Tazhevë në Makedonski Brod zjarri është lokalizuar, ndërsa në terren janë vendosur pesë persona nga Ekonomia e pyjeve për ndjekjen e situatës.

Zjarret në fshatin Odër të Tetovës, në fshatrat Banjica, Rlevci dhe Lisiçe në rajonin e Velesit dhe në komunën Zelenikovë të Shkupit pranë fshatit Vërzhallë ende janë aktive.

Siç informojnë nga Drejtoria për Mbrojtje dhe Shpëtim në fshatin Tazhevë në Makedonski Brod zjarri është lokalizuar, ndërsa në terren janë vendosur pesë persona nga Ekonomia e pyjeve për ndjekjen e situatës.

Është lokalizuar edhe zjarri në Makedonsi Brod afër fshatit Creshevë, në vendin e quajtur Çukara

Gjithashtu lexo

Shkarkohet Zvërlevski, me 64 vota për dhe asnjë kundër

Kuvendi i Maqedonisë, pas debateve disajavëshe maratonike të deputetëve VMRO-DPMNE-së, e shkarkoi kryeprokurorin publik Marko …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *