Home / Sport / Bolt shndërrohet në Legjendë

Bolt shndërrohet në Legjendë

Usain Bolt është një sportist i historisë tashmë dhe shumë i parashikueshëm, në cdo garë shpejtësie, xhamajkani është përpara të gjithëve, por këtë herë gara e 200 metrave rezultoi një dominim i Xhamajkës, me tre vendet e para.

Usain Bolt është një sportist i historisë tashmë dhe shumë i parashikueshëm, në cdo garë shpejtësie, xhamajkani është përpara të gjithëve, por këtë herë gara e 200 metrave rezultoi një dominim i Xhamajkës, me tre vendet e para.

Me kohën 19.32 sekonda Bolt nuk arriti të thyejë asnjë rekord, por gjithsesi, mbetet një hap përpara të tjerëve dhe vendi prej nga ai vjen, është shumë përpara pasi, Blejk dhe Uorren e pasojnë duke fituar edhe dy medaljet e tjera të mbetura, respektivisht të argjendën dhe të bronxtën.

Me këtë sukses Usain Bolt shndërrohet në një sportist rekordesh, pasi me katër medalje të arta në kategoritë individuale, arriti të kalojë Karl Ljuisin i cili ishte atleti i parë që dominoi të dyja garat bashkë të 100 dhe 200 metrave, gjë të cilën Usain Bolt arriti ta bëjë në dy Olimpiada.

Gjithashtu lexo

City: 300 mln euro për Messi-n – (VIDEO)

Klubi anglez, Mançester Sity është i gatshëm të bëjë çmendurinë e radhës në tregun e …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *