Home / Lajme / Maqedoni / Kralev: Viti shkollor do të fillojë pa vonesë më 3 shtator

Kralev: Viti shkollor do të fillojë pa vonesë më 3 shtator

21 gusht-Ai shtoi se veçmë janë miratuar edhe 41 libra për shkollat e mesme profesionale, ku ka pasur probleme me mungesë të këtyre librave. Në vijim është edhe distribuimi i librave për shkollat fillore dhe të mesme, të cilat janë pjesë e projektit të Qeverisë

Viti shkollor 2012-2013 do të fillojë më 3 shtator edhe krahas rikonstruimit të 200 shkollave nëpër vend, kumtoi ministri i Arsimit dhe Shkencës Pançe Kralev gjatë vizitës së sotme në Universitetin “Goce Dellçev” në Shtip.

“Ky vit është rekord lidhur me investimet nlë infrastrukturën arsimore. Do të thotë, masovikisht punohet në përmirësimin e cilësisë së infrastrukturës, gjithkund në Republikën e Maqedonisë, çka prej mjeteve të siguruara nga Buxheti i Republikës së Maqedonisë, çka nga mjetet nga komunat ose mjete të rteta nga donatorët. Besojmë se me fillimin e vitit shkollor, pjesëmarrësit do të hyjnë në kushte bashkëkohore dhe të përmirësuara për zhvillimin e mësimit. Viti shkollor do të fillojë më 3 shtator, do të thotë nuk do të ketë kurrëfarë anulimi, ndërsa të gjithë të cilët janë angazhuar në punët ndërtimore, punojë që të ruhet tajmingu deri më 3 shtator”, tha Kralev.

Ai shtoi se veçmë janë miratuar edhe 41 libra për shkollat e mesme profesionale, ku ka pasur probleme me mungesë të këtyre librave. Në vijim është edhe distribuimi i librave për shkollat fillore dhe të mesme, të cilat janë pjesë e projektit të Qeverisë

Gjithashtu lexo

Kallëzim penal deri te PSP nga Mehmeti, Llatas dhe Talevska kundër biznesmenit Palevski

Ashtu siç u informua dje nga Telegrafi, biznesmeni Ljupço Palevski është marrë në pyetje informative …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *