Home / Lajme / Maqedoni / USHT: Aplikimi i studentëve të rinj nga data 21 e deri me 24 gusht

USHT: Aplikimi i studentëve të rinj nga data 21 e deri me 24 gusht

6 gusht-Me 25 dhe 26 gusht do të bëhet kontrollimi i njohurive dhe aftësive, kurse me 27 gusht do të bëhet shpallja e rezultateve preliminare, ndërsa me 28 gusht do të bëhet shpallja e vendimit për pranimin e kandidatëve.

Në Universitetin Shtetëror të Tetovës, nga data 21 e deri me 24 gusht, do të bëhet aplikimi (paraqitja e kandidatëve) studentëve të rinj.

Me 25 dhe 26 gusht do të bëhet kontrollimi i njohurive dhe aftësive, kurse me 27 gusht do të bëhet shpallja e rezultateve preliminare, ndërsa me 28 gusht do të bëhet shpallja e vendimit për pranimin e kandidatëve.

Nga data 28-31 gusht do të bëhet regjistrimi i kandidatëve. Afati i dytë do të mbahet nga data 5 deri me 7 shtator, kontrollimi i njohurive dhe aftësive do të mbahet me 08/09 shtator, kurse me 10 shtator do të bëhet shpallja e rezultateve preliminare, ndërsa me 11 shtator do të bëhet shpallja e vendimit për pranimin e kandidatëve.

Nga data 11-14 shtator do të bëhet regjistrimi i kandidatëve

Gjithashtu lexo

Lumi në Poroj të Tetovës ende mbetet pezull, banorët bllokojnë rrugën Tetovë-Jazhincë

Banorët e fshatit Poroj, sot (18 gusht), prej ora 14:00 e kanë bllokuar rrugën rajonale …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *