Home / Lajme / Maqedoni / 103 vendparkime të reja në rrugën “Jane Sandanski”

103 vendparkime të reja në rrugën “Jane Sandanski”

Brenda kohës, komuna e Tetovës po punon edhe për shtimin e vendparkimeve zonale në rrugët dhe bulevardet më te frekuentuara të qytetit. Ky aksion ka për qëllim lehtësimin e komunikacionit në qytet

Kanë vazhduar punimet për ndërtimin e venparkimeve në qytet. Nga Sektori për komunikacion, rrugë dhe tokë ndërtimore bëjnë të ditur se kanë filluar punimet për ndërtimin e vendparkimit të mbyllur në rrugën “Jane Sandanski”, i cili do të përfshijë 103 vendparkime. Ndërtimi i tij realizohet në kuadër të aksionit për shtimin e vendparkimeve në qytet, që do të përfshijë ndërtimin e gjashtë vendparkimeve të reja të mbyllura me kapacitet të përgjithshëm prej 800 vendesh.
Brenda kohës, komuna e Tetovës po punon edhe për shtimin e vendparkimeve zonale në rrugët dhe bulevardet më te frekuentuara të qytetit. Ky aksion ka për qëllim lehtësimin e komunikacionit në qytet.

Gjithashtu lexo

Përfaqësimi në ARM, reagon Lëvizja Besa – (FOTO & VIDEO)

Lëvizja BESA reagon ndaj deklarimeve të zëvendës ministrit të Mbrojtjes, Bekim Maksuti i cili shprehu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *