Home / Lajme / Maqedoni / Gjorgjiev: Qeveria nuk do ta lejojë pushimin e administratës

Gjorgjiev: Qeveria nuk do ta lejojë pushimin e administratës

22 shtator-Ai shtoi se nuk do të ketë pushime nga puna nga administrata shtetërore, as nga administrata publike në periudhën e ardhshme edhe përkundër sfidave me të cilat ballafaqohemi si rezultat i ndikimit të krizës evropiane debitore”, theksoi zëdhënësi qeveritar.

Qeveria nuk do të lejojë pushimin e administratës edhe përkundër sfidave me të cilat ballafaqohet si rezultat i ndikimit të krizës evropiane debitore, deklaroi sot zëdhënësi i Qeverisë Aleksandar Gjorgjiev, duke iu përgjigjur pyetjes në pres-konferencë.

“Edhe pse ekzistojnë presione të caktuara, dukuri, ngjarje, në rajon ku ka pushime të punonjësve si shembull më të ri në Kroaci ku 20 mijë punonjës administrate u pushuan nga puna, ndërsa më herët në Romani rreth qindra mijëra nëpunës shtetërorë në një farë mënyre jan hequr nga vendi i punës, dhe duke marrë parasysh krizën evropiane debitore dhe presionin që bëhet ndaj Republikës së maqedonisë, megjithatë Qeveria mbetet në qëndrimin se në një periudhë të ardshme nuk do të lejojë që të krijohet situatat e pushimit të punonjësve nga administrata”, tha Gjerogjiev.

Ai shtoi se nuk do të ketë pushime nga puna nga administrata shtetërore, as nga administrata publike në periudhën e ardhshme edhe përkundër sfidave me të cilat ballafaqohemi si rezultat i ndikimit të krizës evropiane debitore”, theksoi zëdhënësi qeveritar.Tv KOHA

Gjithashtu lexo

Përfaqësimi në ARM, reagon Lëvizja Besa – (FOTO & VIDEO)

Lëvizja BESA reagon ndaj deklarimeve të zëvendës ministrit të Mbrojtjes, Bekim Maksuti i cili shprehu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *