Home / Lajme / Maqedoni / Njoftim për studentët e USHT-së

Njoftim për studentët e USHT-së

7 shtator-Arkitekturë, Kulturë fizike, Mjekësi e përgjithshme, Stomatologji, Farmaci, Art figurativ, Art dramatik dhe Art muzikor, se kontrollimi i njohurive dhe shkathtësive (provimet pranuese) do të mbahen më 09.09.2012 (e diel), në të njëjtat hapësira dhe në të njëjtën kohë siç është paraparë në Konkursin për regjistrim

Universiteti Shtetëror i Tetovës, për shkak të festës shtetërore të 8 Shtatorit, i njofton të gjithë kandidatët që kanë aplikuar për regjistrimin e studimeve në afatin II-të (të shtatorit), dhe të cilët duhet t’u nënshtrohen provimeve pranuese në programet studimore: Arkitekturë, Kulturë fizike, Mjekësi e përgjithshme, Stomatologji, Farmaci, Art figurativ, Art dramatik dhe Art muzikor, se kontrollimi i njohurive dhe shkathtësive (provimet pranuese) do të mbahen më 09.09.2012 (e diel), në të njëjtat hapësira dhe në të njëjtën kohë siç është paraparë në Konkursin për regjistrim

Gjithashtu lexo

Përfaqësimi në ARM, reagon Lëvizja Besa – (FOTO & VIDEO)

Lëvizja BESA reagon ndaj deklarimeve të zëvendës ministrit të Mbrojtjes, Bekim Maksuti i cili shprehu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *