Home / Lajme / Maqedoni / Shtrohet me pllaka betoni një segment i rrugës “Dervish Cara”

Shtrohet me pllaka betoni një segment i rrugës “Dervish Cara”

11 shtator-Shtrimi i kësaj rruge mundëson një qarkullim më normal për banorët e kësaj lagjeje dhe kyçje efektive në këtë bulevard. Nga sektori për komunikacion, rrugë dhe tokë ndërtimore bëjnë të ditur se do të vazhdohet me intervenime të këtilla infrastrukturore me qëllim që të mundësohet një lëvizje e lirë dhe normale për qytetarët.

Në kuadër të punëve për investime në infrastrukturë, pas rikonstruimit të mëhershëm të tërësishëm të bulevardit “Dervish Cara”, është shtruar me pllaka betoni edhe një segment i rrugës që lidhet me këtë bulevard. Ky segment rrugorë kap sipërfaqe prej 850 metër katror.

Shtrimi i kësaj rruge mundëson një qarkullim më normal për banorët e kësaj lagjeje dhe kyçje efektive në këtë bulevard. Nga sektori për komunikacion, rrugë dhe tokë ndërtimore bëjnë të ditur se do të vazhdohet me intervenime të këtilla infrastrukturore me qëllim që të mundësohet një lëvizje e lirë dhe normale për qytetarët.

Gjithashtu lexo

Lumi në Poroj të Tetovës ende mbetet pezull, banorët bllokojnë rrugën Tetovë-Jazhincë

Banorët e fshatit Poroj, sot (18 gusht), prej ora 14:00 e kanë bllokuar rrugën rajonale …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *