Home / Lajme / Maqedoni / Tetova pa rrymë elektrike rreth 8 orë

Tetova pa rrymë elektrike rreth 8 orë

19 shtator-Kjo nuk është hera e parë që ky qytet ka problem me rrymën elektrike. Qytetarët e Tetovës janë ankuar ngase ndëprerje të energjisë elektrike ka shumë shpesh ndërsa në shumë raste shkaktohen edhe dëme tek bizneset dhe amvisëritë të cilët punojnë me aparate elektrike.

ga ora 8 e mëngjesit të sotëm, pjesa më e madhe e rajonit të Pollogut, respektivisht Tetova me disa fshatra përreth, ka ngelur pa energji elektrike. Nga MEPSO thonë se kjo vjen si pasojë e një defekti në një kabllo elektrik ne fshatin Jancisht te komunes se Jegunocit, transmeton Tv KOHA.

Normalisht me rrymë elektrike Tetova me rrthinë është furnizuar rreth orës 15, 10 minuta. Kjo nuk është hera e parë që ky qytet ka problem me rrymën elektrike. Qytetarët e Tetovës janë ankuar ngase ndëprerje të energjisë elektrike ka shumë shpesh ndërsa në shumë raste shkaktohen edhe dëme tek bizneset dhe amvisëritë të cilët punojnë me aparate elektrike.

Vërejtje:Çdo tekst i huazuar nga kjo ueb faqe duhet të citohet ose të shënohet komplet adresa e ueb faqes. Në të kundërtën do të meren masa ligjore ndaj atyre që marrin lajme nga kjo ueb faqe dhe nuk e tregojnë burimin.

Gjithashtu lexo

Stejt Departamenti: Qeverisja e VMRO-së ka nxitur diskriminim fetar në Maqedoni

Grupet religjioze në Maqedoni vlerësojnë se ish-Qeveria e VMRO-DPMNE-së e ka favorizuar Kishën Ortodokse – …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *