Home / Lajme / Maqedoni / Zbardhet ekspertiza e Nazimes: Seks në moshë të mitur

Zbardhet ekspertiza e Nazimes: Seks në moshë të mitur

5 shtator-Ditën e djeshme, e dyshuara për vrasje është transferuar nga paraburgimi 313 në Institutin e Mjekësisë Ligjore, ku i është nënshtruar ekspertizës. Rezultatet e para tregojnë se 18-vjeçarja ka patur aktivitet seksual të hershëm, pra në moshë të mitur, çka konfirmon një pjesë të dëshmisë së saj, se viktima ka kryer me të marrëdhënie seksuale që në moshën 13-vjeçare.

Nazime Visha, vajza 18-vjeçare nga periferia e kryeqytetit, e akuzuar për vrasje me dashje të 45-vjeçarit Fiqiri Muça, nuk ka qenë asnjëherë shtatzënë.

Rezultatet e para vijnë nga mjekësia ligjore, e cila me kërkesë të prokurorisë ekspertoi të dyshuarën për vrasje, me qëllim konfirmimin e dëshmisë së saj, por edhe mesazheve telefonike të gjetura në telefonin e viktimës. Edhe pse ekspertiza nuk ka ende version zyrtar, paraprakisht thuhet se 18-vjeçarja nuk ka qenë asnjëherë shtatzënë dhe nuk ka kryer abort.

Ditën e djeshme, e dyshuara për vrasje është transferuar nga paraburgimi 313 në Institutin e Mjekësisë Ligjore, ku i është nënshtruar ekspertizës. Rezultatet e para tregojnë se 18-vjeçarja ka patur aktivitet seksual të hershëm, pra në moshë të mitur, çka konfirmon një pjesë të dëshmisë së saj, se viktima ka kryer me të marrëdhënie seksuale që në moshën 13-vjeçare.

Konkluzioni është arritur pas një bashkëpunimi mes anëtarëve të mjekësisë ligjore dhe mjekëve gjinekologë të spitalit civil. Ekspertiza e vajzës është kryer në prani të psikologes së caktuar nga shteti, e cila duhet të mbikëqyrë Nazime Vishën dhe më pas duhet të përpilojë një raport që do t’i vihet ne dispozicion prokurorisë për gjendjen mendore të së pandehurës. Tashmë mjekët pritet të zyrtarizojnë rezultatet e ekspertizës, e cila do t’i përcillet prokurorisë për të vijuar hetimet në lidhje me ngjarjen.

Sipas rezultateve të para konfirmohet një pjesë e rëndësishme e dëshmisë së 18-vjeçares, e cila ka deklaruar në polici se është abuzuar në moshë fare të mitur nga Fiqiri Muça. Nazime Visha, vajza 18-vjeçare nga periferia e kryeqytetit, e akuzuar për vrasje me dashje të 45-vjeçarit Fiqiri Muça, nuk ka qenë asnjëherë shtatzënë. Rezultatet e para vijnë nga mjekësia ligjore, e cila me kërkesë të prokurorisë ekspertoi të dyshuarën për vrasje, me qëllim konfirmimin e dëshmisë së saj, por edhe mesazheve telefonike të gjetura në telefonin e viktimës, njofton mapo.

Edhe pse ekspertiza nuk ka ende version zyrtar, paraprakisht thuhet se 18-vjeçarja nuk ka qenë asnjëherë shtatzënë dhe nuk ka kryer abort. Ditën e djeshme, e dyshuara për vrasje është transferuar nga paraburgimi 313 në Institutin e Mjekësisë Ligjore, ku i është nënshtruar ekspertizës. Rezultatet e para tregojnë se 18-vjeçarja ka patur aktivitet seksual të hershëm, pra në moshë të mitur, çka konfirmon një pjesë të dëshmisë së saj, se viktima ka kryer me të marrëdhënie seksuale që në moshën 13-vjeçare.

Tashmë mjekët pritet të zyrtarizojnë rezultatet e ekspertizës, e cila do t’i përcillet prokurorisë për të vijuar hetimet në lidhje me ngjarjen. Sipas rezultateve të para konfirmohet një pjesë e rëndësishme e dëshmisë së 18-vjeçares, e cila ka deklaruar në polici se është abuzuar në moshë fare të mitur nga Fiqiri Muça.

Gjithashtu lexo

Përfaqësimi në ARM, reagon Lëvizja Besa – (FOTO & VIDEO)

Lëvizja BESA reagon ndaj deklarimeve të zëvendës ministrit të Mbrojtjes, Bekim Maksuti i cili shprehu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *