Home / Lajme / Maqedoni / Dizeli dhe Eurosuperi 98 lirohen për gjysmë denari

Dizeli dhe Eurosuperi 98 lirohen për gjysmë denari

Sipas vendimit të Komisionit Rregullator për Energjitikë çmimi i ri i Eurosuperit BS-98 do të arrijë 84,50 denarë për litër, i Eurodizelit 71,50 denarë, i Ekstra vajit të lehtë për amviseri do të arrijë 60,00 denarë. Ulet edhe çmimi i mazutit dhe do të arrijë 43,4 denarë për kilogram.

Dizeli dhe Eurosuper BS -prej sonte në mesnatë lirohen për gjysmë denari. Çmimi i eurosportit BS-95 mbetet i pandryshuar.

Sipas vendimit të Komisionit Rregullator për Energjitikë çmimi i ri i Eurosuperit BS-98 do të arrijë 84,50 denarë për litër, i Eurodizelit 71,50 denarë, i Ekstra vajit të lehtë për amviseri do të arrijë 60,00 denarë. Ulet edhe çmimi i mazutit dhe do të arrijë 43,4 denarë për kilogram.

Çmimi mesatar i naftës së papërpunuar në tregun botëror në periudhën 14-ditore arrin 110,7 denarë për barel dhe është për 2,46 për qind më e ulët se çmimi mestar i naftës së papërpunuar (113,552 $/barel) sipas të cilëit ishin formuar çmimet vijuese të derivateve të naftës.

Kursi i denarit në krahasm me dollarin në periudhën e kaluar 14-ditore arrin 47,5 denarë për dollar dhe është për 0,3 për qind më i lartë nga kursi i dollarit (47,4129 den/$) sipas së cilës ishin formuar çmimet

Gjithashtu lexo

Lumi në Poroj të Tetovës ende mbetet pezull, banorët bllokojnë rrugën Tetovë-Jazhincë

Banorët e fshatit Poroj, sot (18 gusht), prej ora 14:00 e kanë bllokuar rrugën rajonale …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *