Home / Lajme / Maqedoni / INFORMATË

INFORMATË

5 nëntor-Përfaqësuesit nga shërbimet profesionale të Fondit për Sigurim Pensional për mes një dialogu të drejtpërdrejt do t’ju përgjigjen pyetjeve të parashtruara nga qytetarët me qëllim të tejkalimit të problemeve gjatë realizimit të të drejtave nga Sigurimi Pensional Invalidor

Informohen të gjithë qytetarët se me datë: 06.11.2012 (e Martë) Fondi për Sigurim Pensional dhe Invalindor , Njesia rajonale –Tetovë së bashku me Ministrinë për Punë dhe Politike Sociale si bartës të aktivitetit “DITË PËR JU” , organizojnë takim me qytetarët në sallën e Kuvendit Komunal – Tetovë në ora 10.00

Përfaqësuesit nga shërbimet profesionale të Fondit për Sigurim Pensional për mes një dialogu të drejtpërdrejt do t’ju përgjigjen pyetjeve të parashtruara nga qytetarët me qëllim të tejkalimit të problemeve gjatë realizimit të të drejtave nga Sigurimi Pensional Invalidor

Gjithashtu lexo

Starnawski përsëri zhytet në Matkë

Zhytësi i famshëm speleologjik, Krzysztof Starnawski nga Polonia, së bashku me ekip të zhytësve vendas …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *