Home / Lajme / Rajon / Për 100-vjetori, tortë 4 tonëshe

Për 100-vjetori, tortë 4 tonëshe

Tirana me rastin e 100-vjetorit të shtetit shqiptarë, përgatiti një tortë gjigante prej 4 tonësh dhe 400 metra katrorë e gjatë.

Dekori i kësaj torte do të jetë me simbolet e shtetit shqiptar: Në qendër të saj do të jetë shqiponja dhe ngjyrat do të jenë kuq e zi.

Për tortën gjigante është bërë edhe një komision që po vlerësojnë recetën e përgatitjes.

Në ndërkohë një anëtar i këtij komisioni ka deklaruar se bashkë me tortën gjiganteske po përgatiten edhe 7 milionë lugë, simbolikisht për gjithë shqiptarët e Ballkanit (Shqipërisë, Kosovës, Maqedonisë, Malit të Zi dhe Luginës së Preshevës) për të kremtuar bashkërisht këtë festë gjithëkombëtare.
Torta gjigante, sikur të ishte për t’u shitur do të kushtonte 3.6 milionë lekë apo 1 milion franga.

Gjithashtu lexo

Futet për nevoja personale në bunker, burrit i ndryshon jeta përgjithmonë

Ka ndodhur në një fshat të Elbasanit. Burri hyn për nevoja personale në një bunker …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *