Home / Lajme / Maqedoni / PREJ NESËR FILLON STINORI DIMROR PËR VETURAT

PREJ NESËR FILLON STINORI DIMROR PËR VETURAT

14 NTë gjithë shoferët që nuk do të kenë prej nesër (15 nëntor) pajisjet dimërore, do të gjobiten me 15 euro.

Të gjithë shoferët që nuk do të kenë prej nesër (15 nëntor) pajisjet dimërore, do të gjobiten me 15 euro.

Nesër hyn në fuqi obligimi ligjor, i paraparë me Ligjin për Siguri në Trafik, sipas të cilit, makina do të duhet të ketë pneumatikë dimërorë në të gjitha katër rrotat, ose si alternativë – zinxhirë për borë.

Polici do të ketë të drejtë t’ju gjobisë por dhe t’ju ndalojë të vijoni ngasjen e makinës, në rast se nuk keni pajisjet dimërore.

Gjithashtu lexo

Stejt Departamenti: Qeverisja e VMRO-së ka nxitur diskriminim fetar në Maqedoni

Grupet religjioze në Maqedoni vlerësojnë se ish-Qeveria e VMRO-DPMNE-së e ka favorizuar Kishën Ortodokse – …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *