Home / Lajme / Rajon / Bernd Borçardt emërohet shef i ri i EULEX-it në Kosovë

Bernd Borçardt emërohet shef i ri i EULEX-it në Kosovë

2 dhjetor-Sipas mediave kosovare ai do të marrë detyrën në fillim të janarit nga gjenerali francez Xavier Bout de Marhnac.

Diplomati gjerman, Bernd Borçardt, do të jetë shefi i ri i Misionit Evropian për Sundimin e Ligjit në Kosovë.

Sipas mediave kosovare ai do të marrë detyrën në fillim të janarit nga gjenerali francez Xavier Bout de Marhnac.

Borçardt ka shërbyer në Kosovë gjatë kohës së luftës. Ai ka qenë zëvendësshef i misionit verifikues të OSBE-së që udhëhiqej nga Uilliam Ualker.

Ai gjithashtu ka qenë ambasador i Gjermanisë në Shqipëri nga viti 2006 deri më 2007

Gjithashtu lexo

Rrahje masive në Shkup

Në një restorant në rrugën “Bosnja dhe Hercegovina” në Shkup ka ndodhur një rrahje mes …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *