Home / Lajme / Maqedoni / Derivatet shtrenjtohen për gjysmë denarë

Derivatet shtrenjtohen për gjysmë denarë

3 dhjetor-Në pajtim me korrigjimet e bëra, çmimi me pakicë e benzinës Eurosuper BS-95 tani do të jetë për 80.50 denarë për litër, çmimi i Eurosuper BS-98 do të jetë 82 denarë, ndërsa Eurodizeli do të jetë me çmim prej 73 denarë për litër. Vaji ekstra i lehtë për amvisëri tani do të shitet me çmim prej 62 denarë, ndërsa çmimi me pakicë i mazutit do të ulet për 0.696 denarë për kilogram dhe do të arrijë çmimin prej 42.241 denarë.

Prej sonte derivatet e naftës do të kenë çmime të reja, edhe atë do të shtrenjtohen për 0.50 denarë, derivati për amvisëri do të shtrenjtohet për një denarë, ndërsa do të ulet çmimi i mazutit. Komisioni rregullator i energjetikës i cili mbrëmë ka sjellë vendim për korrigjim të çmimeve ka deklaruar se gjatë periudhës së kaluar dyjavore çmimi i naftës në berzën botërore është ngritur për 1.54 për qind, ndërsa tek parametri i dytë sipas të cilit përcaktohen çmimet e derivateve, ndërsa ai është kursi i denarit kundrejt dollarit, është ulur për 1.16 për qind. Në pajtim me korrigjimet e bëra, çmimi me pakicë e benzinës Eurosuper BS-95 tani do të jetë për 80.50 denarë për litër, çmimi i Eurosuper BS-98 do të jetë 82 denarë, ndërsa Eurodizeli do të jetë me çmim prej 73 denarë për litër. Vaji ekstra i lehtë për amvisëri tani do të shitet me çmim prej 62 denarë, ndërsa çmimi me pakicë i mazutit do të ulet për 0.696 denarë për kilogram dhe do të arrijë çmimin prej 42.241 denarë.Në pajtim me korrigjimet e bëra, çmimi me pakicë e benzinës Eurosuper BS-95 tani do të jetë për 80.50 denarë për litër, çmimi i Eurosuper BS-98 do të jetë 82 denarë, ndërsa Eurodizeli do të jetë me çmim prej 73 denarë për litër. Vaji ekstra i lehtë për amvisëri tani do të shitet me çmim prej 62 denarë, ndërsa çmimi me pakicë i mazutit do të ulet për 0.696 denarë për kilogram dhe do të arrijë çmimin prej 42.241 denarë.

Gjithashtu lexo

Lumi në Poroj të Tetovës ende mbetet pezull, banorët bllokojnë rrugën Tetovë-Jazhincë

Banorët e fshatit Poroj, sot (18 gusht), prej ora 14:00 e kanë bllokuar rrugën rajonale …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *