Home / Lajme / Rajon / Kapen emigrantë afrikan në Preshevë

Kapen emigrantë afrikan në Preshevë

2 dhjetor-Pas verifikimit të tyre është konstatuar se bëhet fjalë për emigrantë nga Sudani, Guinea, Somalia, Siera Leone dhe Mali. Ata i janë dorëzuar policisë kufitare, e cila ka ndërmarrë masat plotësuese për mundësinë e depërtimit të tyre në vendet e tjera.

Në stacionin hekurudhor të Preshevës janë ndaluar nëntë emigrantë të vendeve afrikane, që po tentonin të kalonin ilegalisht kufirin.

Drejtoria e Doganave të Serbisë theksoi se pas kontrollit të një treni mallrash me anë të detektuesit special janë zbuluar emigrantët afrikan në një nga vagonët.

Pas verifikimit të tyre është konstatuar se bëhet fjalë për emigrantë nga Sudani, Guinea, Somalia, Siera Leone dhe Mali. Ata i janë dorëzuar policisë kufitare, e cila ka ndërmarrë masat plotësuese për mundësinë e depërtimit të tyre në vendet e tjera.

Emigrantët kishin për synim të hynin në territorin e Serbisë dhe më pas si destinacion final vendet evroperëndimore.INA

Gjithashtu lexo

Vdes ish-kryeministri Bajram Rexhepi – (VIDEO)

Ish- kryeministri i Kosovës, Bajram Rexhepi ka ndërruar jetë pas një sëmundje për të cilën …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *