Home / Lajme / Maqedoni / LSDM-ja parashtroi kallëzim penal kundër Tome Axhiev

LSDM-ja parashtroi kallëzim penal kundër Tome Axhiev

18 dhjetor-LSDM deri te Prokuroria publike parashtroi kallëzim penal kundër Tome Axhiev për shpërdorim të pozicionit zyrtar dhe autorizimeve, si dhe bërje pubike të sekretit zyrtar, deklaroi sot Ana Pavllovska Daneva dhe i bëri thirrje Prokurorisë publike që menjëherë ta procedojë këtë kallëzim.

LSDM deri te Prokuroria publike parashtroi kallëzim penal kundër Tome Axhiev për shpërdorim të pozicionit zyrtar dhe autorizimeve, si dhe bërje pubike të sekretit zyrtar, deklaroi sot Ana Pavllovska Daneva dhe i bëri thirrje Prokurorisë publike që menjëherë ta procedojë këtë kallëzim.

“Me urdhër të Tome Axhievit janë publikuar dosje të personave të caltuar në zeb faqen e Komisionit, së bashku me dokumenta me shenjën “top sekret”, të cilat kanë të bëjnë për periudhë kohore, pas vitit 2006, i cili nuk është i përfshirë me Ligjin për lustrim, me çka krijuam dyshim se ai i ka tejkaluar detyrat e tij zyrtare me çka ka shkaktuar dëm të madh ndaj interesave shtetërore dhe sigurisë së Republikës së Maqedonisë”, tha mes tjerash Ana Pavllovska Daneva.

Gjithashtu lexo

Katër të lënduar në afër Gostivarit – (VIDEO)

Të shtunën mbrëma rreth orës 23 në autostradën Gostivar-Tetovë në afërsi të pikës së pagesës …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *