Home / Lajme / Maqedoni / Nxënësit prej nesër në pushim dimëror trejavor

Nxënësit prej nesër në pushim dimëror trejavor

31 dhjetor-Për nxënësit e shkollave fillore dhe të mesme sot është dita e fundit e gjysmëvjetorit të parë. Pas pushimit trejavor ato do të kthehen në mësim me 21 janar, të hënën.

Për nxënësit e shkollave fillore dhe të mesme sot është dita e fundit e gjysmëvjetorit të parë. Pas pushimit trejavor ato do të kthehen në mësim me 21 janar, të hënën.

Në fund të këtij vitit shkollor 2012/2013 pritet zbatimi i testimit ekstern të nxënësve, e cila u pezullua disa vite. Qëllimi i tij është të vlerësohet se sa mësimdhënësit objektivisht e vlerësojnë diturinë e tyre

Gjithashtu lexo

Katër të lënduar në afër Gostivarit – (VIDEO)

Të shtunën mbrëma rreth orës 23 në autostradën Gostivar-Tetovë në afërsi të pikës së pagesës …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *