Home / Sport / Baraç dhe Oporg testohen te Drita

Baraç dhe Oporg testohen te Drita

“Qëllimi dihet, të jemi në mesin e 6 skuadrave të para. Mendoj të shmangim balotazhin apo më të keqen. Megjithatë mendoj se me këtë kualitet dhe me këtë përkushtim me të cilin punojnë futbollistët e Dritës, mendoj se do të duhet ta ruajmë të njëjtën pozitë që kemi tani”, thotë trajneri i Dritës, Ane Andonovski.

Drita e Bogovinës përforcon tempon në seancat stërvitore, pasi nga dita e shtunë ka nisur me nga dy seanca stërvitore në ditë. Në mëngjes ekipi punon në përmirësimin e kondicionit fizike, ndërsa pasfite në palestrën sportive në fshatin Zherovjan, punohet në ushtrime force dhe te teknikës elementare. Për momentin gjërat janë duke rrjedhur me kahje pozitive, ndërsa risi e re në seancat stërvitore të Dritës janë edhe dy futbollistë, Kwakye Oporg nga Mali, që posedon edhe shtetësi belge dhe kroati Domogoj Baraç. “Ka kohë për përforcime, ka kohë për ndeshje. Dmth secili do të ketë shansin e tij dhe mendoj se do ketë edhe futbollistë të rrinjë që do të vijnë në provë dhe pritet më tej të vendosim se kush do mbetet dhe kush do të largohet” u shpreh trajneri i Dritës, Ane Andonovski, i cili beson se Drita në pranverë do të jetë skuadër edhe më kualitative. “Qëllimi dihet, të jemi në mesin e 6 skuadrave të para. Mendoj të shmangim balotazhin apo më të keqen. Megjithatë mendoj se me këtë kualitet dhe me këtë përkushtim me të cilin punojnë futbollistët e Dritës, mendoj se do të duhet ta ruajmë të njëjtën pozitë që kemi tani”, thotë Andonovski, cili zbulon se Drita më 31 janar në Dojran do të përballet me Napredok Krushevacin e Serbisë, ndësa më 3 shkurt duhet të luhet takimi me Vrapçishtin. Në vazhdim nuk përjashtohet mundësia që Drita të transferohet në ndonjë qendër turistike në vend, për të vijuar fazën e dytë të përgatitjeve ku do të kërkohen sa më shumë takime kontrolluese. Për momentin Drita në janara ka angazhuar mbrojtësin Marko Lukiq që vjen nga Hueska, portierin e Maxharit, Burhan Mustafi, Nikolla Tripunovskin e Euromilkut, Zejdan Alili vjen nga Vrapçishti, Toni Gjorgjievski prej Teteksit, Armir Aliu nga ekipi i juniorëve të Dritës, ndërsa së fundmi me ekipin bashkohen edhe Domagoj Baraç nga Kroacia dhe dhe Kwakye Oporg.Drita e Bogovinës përforcon tempon në seancat stërvitore, pasi nga dita e shtunë ka nisur me nga dy seanca stërvitore në ditë. Në mëngjes ekipi punon në përmirësimin e kondicionit fizike, ndërsa pasfite në palestrën sportive në fshatin Zherovjan, punohet në ushtrime force dhe te teknikës elementare. Për momentin gjërat janë duke rrjedhur me kahje pozitive, ndërsa risi e re në seancat stërvitore të Dritës janë edhe dy futbollistë, Kwakye Oporg nga Mali, që posedon edhe shtetësi belge dhe kroati Domogoj Baraç. “Ka kohë për përforcime, ka kohë për ndeshje. Dmth secili do të ketë shansin e tij dhe mendoj se do ketë edhe futbollistë të rrinjë që do të vijnë në provë dhe pritet më tej të vendosim se kush do mbetet dhe kush do të largohet” u shpreh trajneri i Dritës, Ane Andonovski, i cili beson se Drita në pranverë do të jetë skuadër edhe më kualitative. “Qëllimi dihet, të jemi në mesin e 6 skuadrave të para. Mendoj të shmangim balotazhin apo më të keqen. Megjithatë mendoj se me këtë kualitet dhe me këtë përkushtim me të cilin punojnë futbollistët e Dritës, mendoj se do të duhet ta ruajmë të njëjtën pozitë që kemi tani”, thotë Andonovski, cili zbulon se Drita më 31 janar në Dojran do të përballet me Napredok Krushevacin e Serbisë, ndësa më 3 shkurt duhet të luhet takimi me Vrapçishtin. Në vazhdim nuk përjashtohet mundësia që Drita të transferohet në ndonjë qendër turistike në vend, për të vijuar fazën e dytë të përgatitjeve ku do të kërkohen sa më shumë takime kontrolluese. Për momentin Drita në janara ka angazhuar mbrojtësin Marko Lukiq që vjen nga Hueska, portierin e Maxharit, Burhan Mustafi, Nikolla Tripunovskin e Euromilkut, Zejdan Alili vjen nga Vrapçishti, Toni Gjorgjievski prej Teteksit, Armir Aliu nga ekipi i juniorëve të Dritës, ndërsa së fundmi me ekipin bashkohen edhe Domagoj Baraç nga Kroacia dhe dhe Kwakye Oporg.

Gjithashtu lexo

City: 300 mln euro për Messi-n – (VIDEO)

Klubi anglez, Mançester Sity është i gatshëm të bëjë çmendurinë e radhës në tregun e …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *