Home / Lajme / Maqedoni / BDI-ja ka dorëzuar listën me kandidatë për kryetar komune dhe këshilltarë komunalë në komisionet komunale zgjedhore

BDI-ja ka dorëzuar listën me kandidatë për kryetar komune dhe këshilltarë komunalë në komisionet komunale zgjedhore

“Bashkimi Demokratik për Integrim procesin e përzgjedhjes së kandadatëve për kryetar komune dhe këshilltar komunal e ka zhvilluar në bazë të statutit të partisë dhe kriteriumeve të miratuara në Kryesinë e partisë. Kjo procedurë ka filluar që nga baza e deri në kryesinë e Kryesinë e Këshillit të Përgjithshëm, ka qenë transparente dhe është vendosur duke i marrë parasysh të gjithë faktorët”, , thuhet në njoftimin e BDI-së.

Shkup, 17 shkurt 2013 ( – Bashkimi Demokratik për Integrim në afatin e paraparë me ligj për dorëzimin e kandidatëve për kryetar komune dhe kandidatëve për këshilltarë komunalë, të njëjtat i ka dorëzuar deri te komisionet komunale zgjedhore.

“Bashkimi Demokratik për Integrim procesin e përzgjedhjes së kandadatëve për kryetar komune dhe këshilltar komunal e ka zhvilluar në bazë të statutit të partisë dhe kriteriumeve të miratuara në Kryesinë e partisë. Kjo procedurë ka filluar që nga baza e deri në kryesinë e Kryesinë e Këshillit të Përgjithshëm, ka qenë transparente dhe është vendosur duke i marrë parasysh të gjithë faktorët”, , thuhet në njoftimin e BDI-së.

Bashkimi Demokratik për Integrim në njoftim falenderon të gjithë strukturat, kandidatët e mundshëm që morën pjesë në procedurën e kandidimit dhe gjithë opinionin që kontribuan në këtë proces, që të paraqitet me kandidatët më të mirë të mundshëm dhe arritjen e unitet në anëtarësinë.

Bashkimi Demokratik për Integrim njofton opinionin se kandidatët për kryetar komune dhe këshilltar komunal, si dhe komunat ku BDI të garrojmë janë si në vijim:

Nr Komuna Kandidat për kryetar komune Bartës i listës së këshilltarë
1 Tetovë – Teuta Arifi, Hisen Xhemaili
2 Gostivar- Nevzat Bejta, Nasir Idrizi
3 Cair – Izet Mexhiti Ilir Shurdhani
4 Kërçovë – Fatmir Dehari, Qamil Aliu
5 Strugë – Arben Labënishti Agim Sallkovski
6 Dibër Ruzhdi Lata Bashkim Mashkulli
7 Qytet Shkupit Artan Grubi Qemal Musliu
8 Likovë Sadulla Duraku Miribane Ajredini
9 Kumanovë Arif Latifi Ridvan Asani
10 Haraqinë Brahim Ajvazi Ibrahim Jahja
11 Gazi Babë Irfan Azemov
12 Petrovec Fadil Memedovski
13 Aerodrom Vedat Bekteshi
14 Qendër Ibrahim Tërshana
15 Sopisht Fuat Ajdinovski
16 Zelenikovë Rasim Muratovski
17 Studeniçan Fati Iseni Amet Ismaili
18 Veles Mensur Adili
19 Çashkë Ramadan Amzov
20 Gjorçe Petrov Xhelal Shabani
21 Çuçer Sandevë Avzi Avdiu
22 Shuto Orizare Visar Ganiu
23 Butell Halili Palloshi Naim Saliev
24 Saraj Bekim Murati Mevlude Iseni
25 Zhelinë Fatmir Izairi Arjeta Rexhepi
26 Jegunovcë Nasir Abazi Orhan Sabrii
27 Tearcë Isen Asani Femi Beqiri
28 Bogovinë Hazbi Idrizi Safet Imeri
29 Bërvenicë Enver Pajaziti Taxhedin Ramadani
30 Vrapçisht Bajram Kadrija Amet Haliti
31 Pllasnicë Ismail Jahovski Sulejman Mustafovski
32 Dollnen Abdulla Bajramoski Milaim Ameti
3 Krushevë Feris Ajrushovski
34 Prespë Osman Shkuriu Memet Murati
35 Manastir Afrim Jusufi
36 Ohër Xhafer Mustafa
37 Qendër Zhupë Mugni Sherifi

“Bashkimi Demokratik për Integrim është i bindur që kryetarët e ardhshëm të komunave, bashkë me këshilltarët komunalë do të jenë në shërbim të qytetarëve, zhvillimit të komunave tona dhe avancimin e procesit të decentralizimit në përgjithësi”, thuhet në njoftimin e BDI-së.

Gjithashtu lexo

Përfaqësimi në ARM, reagon Lëvizja Besa – (FOTO & VIDEO)

Lëvizja BESA reagon ndaj deklarimeve të zëvendës ministrit të Mbrojtjes, Bekim Maksuti i cili shprehu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *