Home / Sport / Berisha kënaq te Regensburgu

Berisha kënaq te Regensburgu

“Tani më disa ditë jam këtu, ku zhvilloi seancat stërvitore, ndërsa zhvillova një ndeshje kontrolluese. U mundëm 4:2 nga skuadra e dytë e Nyrnbergut, por për mua pozitive mbetet paraqitja, nga e cila të kënaqur kanë mbetur trajneri dhe drejtuesit e klubit. Qëndrimi im këto do të varet nga kushtet që do më ofrojnë, pasi nuk më tërhjek diçka tjetër. Nëse më ofrojnë kushte të mira, do të mbetem këtu, në të kundërtën kthehem te Shkëndija”,tha Berisha.

Sedat Berisha vazhdon qëndrimin te skuadra e kategorisë së dytë në Gjermani, Jahn Regensburg, ku është në testime një javore. Shkupjani të mërkurën zhvilloi një ndeshje kontrolluese, duke treguar performansë të mirë. “Tani më disa ditë jam këtu, ku zhvilloi seancat stërvitore, ndërsa zhvillova një ndeshje kontrolluese. U mundëm 4:2 nga skuadra e dytë e Nyrnbergut, por për mua pozitive mbetet paraqitja, nga e cila të kënaqur kanë mbetur trajneri dhe drejtuesit e klubit. Dua të pranoj që ekipi nuk ka cilësi aq shumë, sa që dyshoj nëse do të arrijë të sigurojë mbijetesën. Qëndrimi im këto do të varet nga kushtet që do më ofrojnë, pasi nuk më tërhjek diçka tjetër. Nëse më ofrojnë kushte të mira, do të mbetem këtu, në të kundërtën kthehem te Shkëndija”, deklaroi Berisha.

Gjithashtu lexo

Ylli i Shkëndijës: Nuk kemi çfarë të humbasim ndaj Milanit

Ardian Cuculi ka thënë se Shkëndija do të tentojë të bëjë lojën e saj dhe …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *